В Румъния: Левски договори първото си лятно попълнение


В Румъния: Левски договори първото си лятно попълнение
Снимка: БГНЕС

6188 0

Медиите в Румъния информираха, че Левски е близо до първото си ново попълнение. Става дума за полузащитника Диего Фабрини от местния Ботошани, за когото стана ясно преди около месец, че "сините" проявяват интерес.

Според последните информации, Стяуа, Клуж и Динамо Букурещ, които желаеха футболиста в своите редици, не са успели да се разберат с италианеца. Първите два тима не били напълно сигурни дали ще им свърши работа, а Динамо е предложил 10 000 евро месечно възнаграждение, което не удовлетворява Фабрини. В Румъния твърдят, че "сините" са му предложили заплата в размер на 20 хиляди евро, колкото иска и футболистът. Интерес към Диего Фабрини има още от Южна Корея.

Диего Фабрини е роден на 31 юли 1990 година, висок е 181 сантиметра. Професионалната му кариера стартира в Емполи, а в родината си носи още екипите на Удинезе, Палермо, Сиена и Специя. Играл е в английските Уотфорд, Милоул, Бирмингам Сити и Мидълзбро. Носил е екипа и на испанския Овиедо, от който през лятото на 2018-а преминава в Ботошани.  Играчът е бивш младежки национал на Италия (12 мача с 1 гол), като има и един мач за "Скуадра адзура". Той дебютира за тима на 15 август 2012 при поражението с 1:2 от Англия - влиза като резерва в последните 6 минути.

А какво заяви относно евентуален свой трансфер голмайсторът на тима Станислав Костов вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички