Уелтън: Ще опитам да вкарам най-много голове, нашият фокус е шампионатът


Уелтън: Ще опитам да вкарам най-много голове, нашият фокус е шампионатът
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6111 0

Звездата на Левски - Уелтън Фелипе, коментира първата победа на тима в зимните контроли - 2:0 над Тузла Сити от Босна. Той повтори това, което и други от клуба вече казаха, а именно, че не са фокусирани върху резултатите.

Фокусът на Левски не са контролите

"Дойдохме да пробваме нещата, които тренираме в тази подготовка, изпълнихме указанията на треньора и си тръгваме с победа от този мач. Не сме фокусирани върху резултатите, а върху работата, която дойдохме да свършим. Нашият фокус е шампионатът", започна той пред "Диема спорт".

Най-важни са отборът и отборната игра, смята той

Обещанието на Уелтън, което радва феновете

"Всеки ден ще работя и ще навляза във форма в шампионата, в момента не съм на 100%. И в тренировките, и в мачовете гледаме да изпълним зададеното от треньорите. Не мога да обещая нищо. Благодаря на всички привърженици. Тук съм, за да направя най-доброто за отбора. Докато съм тук, ще давам най-доброто", обеща Уелтън.

Той обеща да вкара възможно повече голове през пролетния дял и коментира идването на още един свой сънародник на "Герена" в лицето на Фабио Лима.

За сънародника му Фабио Лима

"Ще опитам да вкарам максимално много голове. Най-важни са отборът и отборната игра. Винаги е добре, когато пристигне бразилец, за нас е по-лесна комуникацията. Фабио Лима е много важен футболист за нас, дошъл е да ни помогне и смятам, че е много добър футболист", бяха думите му.

Бразилецът не пожела да коментира евентуален свой трансфер до края на зимния прозорец и посочи, че неговата работа е да играе футбол, а останалото е работа на ръководството и треньорския щаб. Ето какво сподели съотборникът му Николай Михайлов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички