Михайлов: Днес казах на тима, че излизаме за победа, освен за тренировка


Михайлов: Днес казах на тима, че излизаме за победа, освен за тренировка
Снимка: LAP.bg

1336 0

Вратарят на Левски Николай Михайлов изрази задоволство от първата победа на тима на зимния лагер в Турция. Той заяви, че не приема добре загубите, дори и да са в мачове без значение. Днес "сините" победиха с 2:0 босненския Тузла Сити.

Играта на "сините"

"От мач на мач играта се подобрява. Не сме гонили резултати, но това не е извинение за трите загуби. Днес си казахме, че гоним резултат и по-добра защита. Радвам се, че го направихме. Добре се представихме и в двете фази. Сутринта тренираме, изморени сме и това се отразява.

Всички са здрави освен Бари. Имаме три дни почивка. След неделя продължава подготовката с нова порция мачове. За мен основното е, че Левски не трябва да допуска гол. Винаги сме имали добра защита, от нея започва всичко", започна коментара си след мача той.

Новите и адаптацията им

"Новите играчи трябва да ги адаптираме бързо. Правим всичко възможно, дано и Бари тренира скоро и да бъде опция в нападение. За Фабио ще говорим по-напред. Има върху какво да работи в това отношение. Дано като почне сезонът, е на добро ниво. По-опитните хора се опитваме да го адаптираме по-лесно, с бразилците е най-трудно", продължи Михайлов, след което говори за младите футболисти в състава.

Младите "сини" воини

"Младите са бъдещето на Левски, дано по-бързо го разберат. Нормално е най-младите да им е трудно в единоборствата, но дават най-доброто от себе си. Има голяма разлика между младежкия футбол и мъжкия. Нека по-добре свикнат с втория", бяха думите му по темата.

"На мен не ми е приятно когато Левски губи, без значение дали играя. Досега загубите не са приятни и броят допускани голове. Днес им казах, че излизаме за победа, освен за тренировка. Трябваше да стартираме следващия етап от подготовката с позитивизъм. Левски винаги трябва да изглежда по-подобаващ начин", завърши опитният страж. А последното попълнение на Левски изгледа днешния им мач на живо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички