"Страхливците от София затвориха стадиона за нас" - феновете на Шкупи със "специално" надъхване за Левски


"Страхливците от София затвориха стадиона за нас" - феновете на Шкупи със "специално" надъхване за Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

48520 0

Фен организацията, наречена "Shvercerat Shkup", която подкрепя северномакедонския Шкупи излезе с доста провокативно съобщение преди реванша с Левски. Както е известно, гостуващи фенове на стадион "Георги Аспарухов" няма да има заради инцидентите в Скопие преди седмица. УЕФА оповести официално си съобщение и забрани пътуването им до България.

Имаше ескалация на напрежението на стадиона, а преди това "син" фен бе намушкан нож в квартал, близост до стадиона. Наложи се момчето да бъде оперирано, тъй като състоянието му не бе добро.

Явно решението на УЕФА се оказа добро

Според феновете на Шкупи обаче "страхливците" от София са затворили стадиона и призоваха за подкрепа при заминаването на отбора. Прави впечатление, че под публикацията във Facebook коментарите са забранени, след като фенове на Левски бързо са "посетили" страницата им.

"Тъй като страхливците от София затвориха вратите на стадиона за нас и ни пречат да пътуваме, за да подкрепим нашето Скопие, ви каним всички тази вечер в 19:00 часа, да се съберем на нашата трибуна в Чаир и заедно да изпратим играчите с надеждата, че ще ни зарадват отдалеч.

Ще се видим довечера!

Давай Скопие, настъпи българите!", гласи въпросното съобщение.

В Северна Македония вече написаха за огромния интерес от феновете на Левски за реванша, като подчертаха, че Шкупи ги очаква "ад".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички