Тити Папазов за риска, поет от Костов: Трудно е, когато треньор като Мъри е работил преди това


Тити Папазов за риска, поет от Костов: Трудно е, когато треньор като Мъри е работил преди това
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2614 0

Президентът на баскетболния Левски, както и бивш член на НС на футболния клуб - Константин Папазов, изрази своето мнение за треньорския пост в отбора по футбол. Той отново спомена бившия наставник Станимир Стоилов, който се раздели с клуба преди няколко месеца.

Тити сподели, че е много трудно да се поеме тази роля, когато преди това е имало треньор, който е работил толкова успешно. Той също така допълни, че Мъри е бил и голяма любов на феновете, което допълнително усложнява ситуацията.

"Трудно е, когато много добър треньор като Станимир Стоилов, е работил успешно преди това. Освен това той е голямата любов на феновете, което прави много трудна работата на следващия наставник. Ники Костов обаче е много силен характер, който беше наясно с риска, който поема. Плюс е и това, че е в много добри отношения с Мъри" - изрази мнението си Папазов за "МачКаст".

Освен това той леко засегна и трансферната политика, като подчерта, че "дори Лудогорец продава и купува нови играчи". За бъдещето си пожела Левски да стигне до ниво, в което да прави търговия с футболисти "в добрия смисъл на думата".

"Гарантирам, че всички бразилци в отбора ще преподпишат, защото се спекулира с тази тема. Уелтън играе добре, започна силно сезона, на всеки ще му дойде времето. Дори и Лудогорец продава и купува нови играчи.

Дано Левски стигне до това ниво да прави търговия с футболисти в добрия смисъл на думата. В Левски има и много добри млади момчета като Асен Митков, Пламен Андреев, Марин Петков, Папи Галчев" - сподели още Папазов.

Междувременно стана ясно и че важен за Левски бразилец ще бъде на линия за реванша с Шкупи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички