Пазят го в „клетка“! Левски не иска и да чуе за продажба на един свой талантлив футболист


Пазят го в „клетка“! Левски не иска и да чуе за продажба на един свой талантлив футболист
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3606 0

В Левски няма да бързат да се разделят с талантливите си млади играчи, които всъщност се котират най-много на трансферния пазар. Твърди се, че това важи с особена сила за един от тях.

Става въпрос за вратаря Пламен Андреев, който в момента е титуляр, след като Николай Михайлов загуби доверието на треньори и фенове заради издънките в реванша с Хамрун Спартанс, пише „Мач Телеграф“.

Единствено Лудогорец към момента е вкарал голове във вратата, когато под рамката е Андреев. Това се случи в двубоя между двата тима за Суперкупата. Освен това младият вратар, който е и втори капитан, хвана дузпа, която за негово съжаление не успя да доведе до спечелването на трофея.

Скаути обаче вече са забелязали добрите му изяви и не спират да насочват вниманието на чуждите клубове към него. На този етап обаче на "Герена" са изградили нещо като стена около Андреев. "Сините" не дават и дума да се чуе в негово присъствие за интерес от чужбина.

Той  е и един от малкото играчи, които имат и табу за изява пред медиите. Все пак той е и само на 17 години. На "Герена" не искат и да се главозамае от похвали и интерес от страна на медиите, акцентира още изданието.

Целта е Андреев да се превърне в титуляр, който да дърпа отбора напред. А след това и с течение на годините да си си заслужи трансфер в чужбина, но след като завоюва трофеи с Левски.

А ето с колко билета ще разполагат „сините“ за визитата на Локо Сф.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички