"Приятелско рамо": Сираков помолил Михайлов за помощ за Левски пред УЕФА


"Приятелско рамо": Сираков помолил Михайлов за помощ за Левски пред УЕФА
Снимка: Неизвестен / Интернет

12201 0

Левски може да понесе доста тежки санкции от УЕФА след последния домакински двубой в Лигата на конференциите. Както е известно, тогава някои фенове на "сините" метнаха бомбички на пистата, след което се стигна и до бой в сектор "Б", въпреки че отборът победи и отстрани Шкупи.

Предвид надвисналата заплаха, мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков е поискал помощ от президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Михайлов от дълги години е с отлични връзки в УЕФА.

Колегите от "Тема спорт" информират, че Сираков е искал съвет как Левски да процедира със защитата пред УЕФА, както и "приятелско рамо" при комуникацията с евроцентралата.

Сираков и Михайлов са бивши съотборници в Левски и в националния отбор на България. Те са в отлични отношения, като мажоритарният собственик на Левски сам го призна при последните избори за президент на БФС.

След първия мач с Шкупи "сините" бяха глобени с 40 хиляди евро и получи забрана за продажба на билети при следващото гостуване в Европа (срещу Апоел Беер Шева). От УЕФА бяха категорични, че при ексцесии с Шкупи в София следващото домакинство на "сините" може да пострада с частично затворен стадион.

За българския тим предстои първи мач срещу израелския съперник от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Ще можете да следите мача Апоел Беер Шева - Левски НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички