"Tutto finito": Билетите онлайн за Левски - Айнтрахт свършиха скоро след пускането им


"Tutto finito": Билетите онлайн за Левски - Айнтрахт свършиха скоро след пускането им
Снимка: БГНЕС

2683 0

Еуфорията у феновете на Левски за мача с Айнтрахт в четвъртък не е само на думи. Освен че окупираха касите на "Герена" и "Васил Левски" часове преди пускането им, "сините" запалянковци изглежда изкупиха и всички билети онлайн.

Първо системата блокира, после показа неналичност

На този етап това показва системата на "Eventim", при това около час след пускането на пропуските в продажба. По-рано фенове алармираха за проблеми с достъпа до системата, от което стана ясно, че тя е била блокирала.

Това не е краят за желаещите?

Разбира се, ситуацията "билети онлайн няма" е на този етап, възможно е да бъдат пуснати допълнителни бройки. Не е ясно каква е наличността на двете каси, тъй като засега липсва официална информация от клуба по въпроса на деня.

Очаква се на "Васил Левски" да пристигнат и 3000 от запалянковците на гостите. Присъствието на такъв тип фенове - верни, отдадени, буйни, определено слага мача в четвъртък в графата "рисков".

Двубоят Левски - Айнтрахт е този четвъртък, 24 август, от 20:00 часа на Националния стадион. Реваншът е на 31 август в Германия. А ето какви подробности за продажбата на билети обявиха от Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички