Тръст "Синя България" започва проучване за оставка на Георги Иванов


Тръст "Синя България" започва проучване за оставка на Георги Иванов

1351 0

Тръст „Синя България” започва проучване на мнението на членовете си за искане на оставката на спортния директор на Левски Георги Иванов, съобщиха от сдружението. Проучването е по инициатива на петима членове на тръста – Николай Тодоров, Митко Шишков, Станислав Калчев, Мартин Миленков и Светозар Даракчиев.

Въпросът, на който трябва да отговорят членовете на тръста, е: „Трябва ли Тръстът като член на УС на ПФК Левски да предложи на Съвета приемане на решение да бъде поискана оставката на Георги Иванов от поста на спортен директор с оглед слабите резултати на отбора през миналата година, закъснялата селекция през тази, липсата на идея за развитието на клуба през следващите години и липсата на професионални качества за заеманата длъжност?”

Ако инициатива събере 10% подкрепа сред актуалните членове на тръста, то въпросът ще бъде разгледан на Управителен съвет на „Синя България”. Ако подкрепата е 50% + 1 глас, то тя ще доведе до автоматично решение на УС, което ще бъде внесено като искане в ПФК Левски.

Членовете на тръста могат да изкажат мнението си на имейл info@sinyabulgaria.org.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички