Цяла Македония се гърчи от смях с нов в "Левски" (ВИДЕО)


Цяла Македония се гърчи от смях с нов в "Левски" (ВИДЕО)

4062 0

Новото крило на "Левски" Денис Махмудов сигурно няма да иска да се прибере повече в Македония, където стана за посмешище. Медиите в родината на играча го направиха луд от подигравки във връзка с предишното му идване в София. Тогава той не се разбра със "сините".

Причина за гаврите стана интервюто, което бившият играч на Спарта (Ротердам) даде за българските медии. Денис почти нямаше въпрос, на който да разбира какво го питат. Отговорите му бяха комични. И докато у нас се отнесохме със симпатия към гафа на играча, в Македония го разбиха от критика.

"Кажи им, Денис", зове македонското издание Pixel. Заглавията в други издания са подобни: "Цяла Македония се смее на свой футболист".

"От цялата му изява може да се разбере само, че Махмудов иска да играе за "Левски" и иска да вкара много голове. Добър и издръжлив на терена, където се справя с всички предизвикателства, Махмудов не издържа на предизвикателството на медиите", отбелязват съседските издания. "Нито ги разбираше медиите в България, нито знаеше как да им отговори, когато се случеше да разбира", атакуват те.

В гаврата се включиха и местните фенове. Те нападат Махмудов, че е забравил родния език. Сръбски привърженик на футбола реагира, че той, като сърбин, разбира въпросите на нашите журналисти, а Махмудов не вдява.

Когато се разбра, че Махмудов се е отказал от "Левски", журналистите край Вардар отбелязаха: "Поне няма да му се налага да отговаря на въпросите на българските журналисти".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички