Както Константин Баждеков обеща: Левски подписа нов спонсорски договор!


Както Константин Баждеков обеща: Левски подписа нов спонсорски договор!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2739 0

Преди броени дни, веднага след края на дербито между ЦСКА и Левски, изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков разкри, че в скоро време на стадион "Георги Аспарухов" се очакват положителни новини, във връзка с утежненото финансово състояние на клуба.

В днешния четвъртък следобед Левски излезе с официалната информация, че е подписал контракт с нов рекламен партньор!

Става въпрос за "NUTREND България", който е най-големият дистрибутор на хранителни добавки в рамките на страната. От публикацията става ясно още, че лично Константин Баждеков и сложил подписа си под договора, който е за срок от една календарна година!

Ето го пълния текст на изявлението:

"„ПФК Левски“ подписа договор с нов рекламен партньор – NUTREND България. Изпълнителният директор на клуба Константин Баждеков и изпълнителният директор на компанията Георги Стоянов сложиха подписи под контракта, който е за срок от една година.

NUTREND България е най-големият дистрибутор на хранителни добавки в България. Фирмата развива дейността си от повече от 10 години и работи с почти всички спортни клубове в страната. NUTREND е единствената фирма в България с антидопинг сертификати успоредни с WADA, Германия.

“ПФК Левски” благодари на NUTREND България за решимостта да се обвърже с най-голямата и популярна марка в България", гласи публикацията на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички