Трима от Левски тренират на облекчен режим, останалите се учат как да подават


Трима от Левски тренират на облекчен режим, останалите се учат как да подават

3834 0

Отборът на Левски проведе тренировка на официалния терен на стадион „Георги Аспарухов”. Всички играчи, с изключение на Роман Прохазка и Аймен Белаид, се включиха активно в заниманията. Те стартираха с 40 минутно групово упражнение с топка, целящо да изпита точността на удара на играчите.

Докато всички изпълняваха указанията на треньорите Прохазка и Белаид въртяха възстановителни обиколки. На облекчен режим бе и Георги Сърмов.

Отделно на помощния терен с треньора на вратарите Валентин Захариев пък се подготвяха Пламен Илиев, Александър Любенов и Кристиян Наумовски.

След упражнението за техника, футболистите бяха разделени на отбори за двустранна игра, след която тренировката на тима приключи.

Утре тимът ще тренира в 16:00 часа, а в събота по същото време е контролата с Банско, която ще се проведе на стадион „Георги Аспарухов”.

В контролата с Банско най-вероятно ще пазят Пламен Илиев и Наумовски, които ще си разделят по едно полувреме. Титулярът има нужда от натрупване на мачове, защото пропусна голяма част от срещите през последните месеци, а причината бяха две травми. Македонецът също има необходимост от практика, защото в последно време няма поле за изява.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички