Стоянович: Титли не са ми поставяни като задача от ръководството, целта е...


Стоянович: Титли не са ми поставяни като задача от ръководството, целта е...
Снимка: БГНЕС

1639 0

Новият треньор на Левски Славиша Стоянович разкри какви задачи има да изпълнява начело на софийския гранд. Оказа се, че ръководството като цяло не е поставяло спечелването на титлата като условие за работата на сръбския специалист.

"Пред мен не е поставяно задължение да спечеля титли. Ние сме наясно с реалността, че в България Лудогорец е над всички, както във финансов, така и в организационен аспект. Разбира се, желанието е да направим възможно най-много в първенството или за купата, преди всичко трябва да се доближим най-близо до Лудогорец", заяви Стоянович, цитиран от slovenskenovice.si.

Бившият треньор на Цървена Звезда говори и за това как се чувства в София и как е възприел срещата с легендите на клуба.

"София е като малък Белград. Има много паркове, стара архитектура. Градът е интересен за туристите, в хотела, в който живея, всяка седмица идват хора от Франция и Испания. Засега всичко е положително, изглежда, че Левски е силна футболна институция с пламенни фенове в цялата страна. Всичко е отлично организирано, със стадион за 25 000 зрители. Разполагаме с много добър тренировъчен център с 4 игрища. Също така се запознах с легендите на клуба, чух много интересни анекдоти, представиха ми традицията и философията на Левски. Беше много приятно и полезно събиране", коментира той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички