Треньорът на "Левски": Не виждам причина Цоневи да не останат


Треньорът на "Левски": Не виждам причина Цоневи да не останат
Снимка: Иван Йочев

971 0

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев не иска клубът да изпуска талантите си Радослав и Борислав Цоневи.

Както е известно, договорите на близнаците със "сините" изтичат това лято, а според различни информации клубът или не им е предложил нови такива, или е дал недостатъчно добри условия.

"Не виждам причина двамата да не останат в Левски. Не знам и за какво трябва да я коментирам тази тема. Те си вършат работата. Все още Боби и Ради не са се изградили като футболисти, но след като им давам шанса цяла година да се изявяват, не само на тях, а и на други млади момчета, значи разчитам на тях. По-нататък всичко зависи от двамата до каква степен ще се развият като футболисти, вярно е, че и треньорите помагат, но основното е в техните ръце и крака", коментира Стоев пред "Тема Спорт".

Според изданието, "Левски" ще предложи нови контракти на талантите. Треньорът признава, че никога не е имал повод да се оплаква от братя Цоневи.

"Не си спомням в някакъв момент да съм се оплаквал от юношите, в което и мое интервю да извадим. Да, казвал съм, че те все още не са готови за големия футбол и това е реалността. Несериозно е да очакваме едно момче на 18-19 години да дърпа отбора. Затова не мисля, че някога съм се оплаквал. Казвал съм само, че са млади и толкова", категоричен бе той.

Специалистът сподели и опасенията си за ранен трансфер на друг младок в състава - Божидар Краев. Той смята, че това би било нож с две остриета, тъй като не е ясно дали играчът ще свикне с непознатата атмосфера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички