Стойчо Стоев взима сина на Боримиров в първия тим


Стойчо Стоев взима сина на Боримиров в първия тим

2148 0

Алекс Боримиров, синът на Даниел Боримиров, може да бъде взет в първия отбор на "Левски" за втората част на сезона, съобщава вестник "Труд". Засега включването на 17-годишния футболист не е обявено, защото "сините" още имат въпросителни относно състава. Ситуацията зависи и от предстоящите раздели с играчи от първия тим.

Както е известно, Линел Китамбала, Денис Махмудов и Умар Диаби са нежелани на "Герена", но чужденците не искат да скъсат договорите си срещу скромни суми, а искат солидно обезщетение.

Ръководството също така планира преотстъпване на младите играчи Николай Кръстев, Владислав Мисяк и Илия Димитров. Засега няма яснота по въпроса. На близнаците Борислав и Радослав Цоневи пък не им бяха предложени добри условия за удължаване на контрактите и те могат да напуснат. Оферти за тях има от Лудогорец, "Ботев" (Пд) и Славия.

В същото време "Левски" още не си е осигурил ново попълнение, като най-близо до подпис е ганайският нападател Франсис Нар от Баник (Острава). Силно исканият защитник Сергей Политевич пък може да остане в Динамо (Минск). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички