Левски е набелязал сина на бившия белгийски селекционер?


Левски е набелязал сина на бившия белгийски селекционер?
Снимка: Оф. сайт на Левски

1750 0

От Левски следят атакуващият халф Мартен Вилмотс за лятната си селекция, твърдят медиите в Белгия. По-рано днес се появи твърдение, че "сините" са се отказали от полузащитника през зимата, но сега има нова информация. 20-годишният белгиец играе в словенския Триглав и прави силна пролет.

"Повече от успешен старт за Мартен Вилмотс в Триглав. Той подписа договор с този клуб за 6 месеца. Заради силните си изяви е следен от българския Левски и тимове от елита на Белгия", твърди laprovince.be, цитиран от "Тема спорт". Футболистът, който е син на белгийската легенда Марк Вилмотс, игра през 2019 година за втория отбор на Ференцварош. Тръгва си като свободен агент. Мартен Вилмотс е на 21 години.

В момента Левски не може да прави трансфери, тъй като е във финансова криза, след като благодетелят на клуба бе задържан в ОАЕ. Вилмотс е вариант, към който клубът може да прибегне, когато нещата се стабилизират. А как, според адвокат Иво Ивков, Левски може да си гарантира сам бюджет и оцеляване вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички