Бруно Балтазар отчете предимство на Левски пред феновете и отсече: Не съм виждал нещо подобно


Бруно Балтазар отчете предимство на Левски пред феновете и отсече: Не съм виждал нещо подобно
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5171 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Бруно Балтазар, сподели мнението си след болезненото поражение от Левски по време на историческото първо домакинство на новия "Колеж" от 28-мия кръг на Първа лига с 0:1.

Той сподели, че където и да е бил по света, до този момент не е ставал свидетел на подобна атмосфера и добави, че гостите са имали предимство, след като често играят пред голям брой фенове. 

Мнението на Балтазар

"Днес искам да съм емоционален, а не рационален. Винаги съм рационален... Разочарован съм, че не дадохме радостта на нашите фенове. Бил съм на страхотни стадиони със страхотна атмосфера, съжалявам, че разочаровахме феновете. През второто полувреме опитахме да контролираме, а след индивидуална грешка се стигна до гол. Имахме възможност за гол, но уцелихме гредата. Това не е резултата, който искахме.

Ние сме професионалисти. Младите футболисти искат да отидат на следващото ниво и трябва да са готови за тези ситуации. Левски играе пред доста фенове и са спокойни в такива ситуации. През втората част опитахме най-доброто, но не си вкарахме положенията. Това е тъжен ден за нас.

Не, в никакъв случай равенството не ни задоволява. Искахме да дадем най-доброто на феновете. За пръв път виждам нещо подобно. Страхотно е да видиш всички деца и фенове, които бяха тук. Не успяхме. 

Дължим страшно много на привържениците. Дойдох тук като десети в класирането, има работа да се върши, за да правим крачката напред. И като щаб, и като футболисти трябва да работим здраво. Докато съм тук, ще изисквам това от играчите", категоричен бе Балтазар пред медиите.

Ето какво сподели и Рикардиньо след успеха на Левски над Ботев Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички