Топузаков се надява на феърплей и заговори за "нещо", което вижда против Левски


Топузаков се надява на феърплей и заговори за "нещо", което вижда против Левски
Снимка: Levski.bg

3632 0

Наставникът на Левски Елин Топузаков говори след загубата от Локомотив в Пловдив. Той подчерта, че е доволен от играта на отбора, но има някои неща извън спортно-техническата част, които не му харесват. "Надявам се и да видим нужния феърплей от всички останали отбори, защото Левски направи силна поредица и веднага започнаха да ни се режат крилата и да се взимат мерки", бяха част от думите на Топчо.

Очаквал е играчите му да бъдат по-хладнокръвни

"Първо да честитя победата на Локомотив Пловдив. Това, което ни пропуснахме да отбележим като голове. Локо Пловдив вкара един гол. Пропуските пред противниковата врата ни костваха точка или три. Слабостите ни в предни позиции и това, че от "упор", както се казва, не можем да реализираме и да вкараме гол - със сигурност днес това не ни позволи да спечелим точки.

Радостно е, че създаваме достатъчно на брой положения. Просто трябва да бъдем по-хладнокръвни, а не толкова припряни пред гола. Днес имаше детински пропуски. В крайна сметка това ни коства загубата. Всичко е работа, усърдие и труд - няма друга рецепта или друго решение", сподели Топузаков след двубоя.

"След първите 10-15 минути влязохме в мача и противодействахме както трябва на Локомотив. Левски трябва да атакува и да опитва да печели всеки мач. Естествено, че Краев и Филип са константна величина в нашия отбор. Неминуемо тяхното отсъствие се усети, но хората, които заеха тяхното място, дадоха всичко от себе си да ги заместят".

Не е доволен от неща, които вижда против Левски

"Срещу ЦСКА 1948 ще искам да видя амбиция и мотивация в погледите. Искам да покажат непримиримост и да търсят победата до последния съдийски сигнал. Надявам се и да видим нужния феърплей от всички останали отбори, защото Левски направи силна поредица и веднага започнаха да ни се режат крилата и да се взимат мерки. От тази гледна точка съм притеснен. За спортно-техническите неща и как се представяме ние не съм притеснен, но за останалото съм, защото вече втори пореден мач виждам нещо против Левски, което не ми допада".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички