Прохазка: Лудогорец - ЦСКА не ме интересува


Прохазка: Лудогорец - ЦСКА не ме интересува
Снимка: БГНЕС

1199 0

„Много труден мач за нас, но в крайна сметка победихме. Взехме трите точки, макар това да не бе най-силният ни двубой. Най-важен е успехът.”

Думите са на Роман Прохазка, който вкара единственото попадение за успеха на Левски над Черно море в мач от XIII кръг на Първа

професионална лига. Победата дойде само седмица, след като „моряците” отстраниха „сините” от Купата на България след продължения, отново на „Георги Аспарухов”.

„Двата мача нямат нищо общо. Черно море не са случаен отбор, а един много стабилен и добър тим. Опитахме се да реализираме бързо своите ситуации, но не се получи и ни бе трудно до края на мача”, посочи Прохазка.

„За мен никога не е било важно да вкарвам голове. Просто искам да помагам на отбора. Дали в дефанзивен или в офанзивен план, няма значение. Кой вкарва не е толкова важно. Сега на мен ми се е случило и аз се радвам, но пак казвам, че ме радват най-много трите точки.”

„Много хора коментират Левски. Аз вече не се интересувам много от това, защото за трите години, в които съм тук, всеки коментира Левски. Ние си гледаме работата, искаме да побеждаваме, да взимаме трите точки и да се раздаваме във всеки мач, за да радваме феновете, това е.”

За предстоящата пауза за националните отбори:

„Тази пауза идва точно навреме, имаме нужда да си починем и да потренираме. Надявам се след паузата да продължим да побеждаваме и да се радваме.”

За предстоящия мач Лудогорец – ЦСКА, който домакините трябва да спечелят, за да си върнат първото място, заето в момента именно от „сините”:

„Честно казано, не ме интересува много. Ние трябва да си гледаме нашия отбор и това е.”

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички