Топузаков проговори за бъдещето си и отсече: Левски се стреми винаги да гони най-високото


Топузаков проговори за бъдещето си и отсече: Левски се стреми винаги да гони най-високото
Снимка: БГНЕС

5063 0

Временният наставник на Левски Елин Топузаков даде традиционната пресконференция преди гостуването на "сините" на ЦСКА 1948 в Бистрица в първия мач за "сини" и "червени" от плейофите на Първа лига.

Ситуацията с Хосе Кордоба

"Състоянието на Кордоба е такова, че не му позволява да вземе участие в мача. Други проблеми с контузии нямаме. Всички футболисти са налични в този момент", каза Топузаков.

Напрежение в Левски?

"Не, не мисля, че е по-спокойно в Левски. Винаги има напрежение и трябва да играем под натиск, защото не сме сигурни за четвъртото място. Зависи от други отбори. Имах предвид точно развитието на Купата на България, когато казах това. Ние се стремим да печелил колкото се може повече точки. Важното е да сме на трето или четвърто място, за да се класираме за Европа", добави той.

"Само респект за Тошко Янчев не само е легенда като действащ футболист, но и мисля че добре работи и като треньор. Радвам се, че ще премерим сили. Двата отбора ще играят по-открито. Победата е важна и за двата отбора и ще има голове. Надявам се да оползотворим поне малка част от това, което създаваме. Надявам се победата да е в наши ръце".

Целите пред Левски

"Левски се стреми винаги да гони най-високото възможно. На теория в момента е третото място. Не сме се отказали. В тези плейофи директните двубои дават предимство. Ще направим всичко възможно да покажем най-доброто от себе си и да сме по-продуктивни в предни позиции".

Бъдещето на Топузаков

"От ден първи, когато се случиха събитията в нашия клуб и приех поканата да стана старши треньор, беше уточнено, че след като завърши сезона според резултатите, ще седнем с ръководството да обсъдим евентуално бъдеще. В сериозен отбор с традиции като Левски е нормално да се обсъждат варианти. Следващият сезон почва доста рано, наистина няма време. Нормално е ръководството да има и други варианти. Нямам притеснение. Дошъл съм с идеята да помогна на Левски. Доколко ще постигнем целите си, мога само да гадая. Ежедневно се срещаме със Сираков, говорим по формата на отбора, за формата на отделни футболисти. Нормални разговори между хора, които искат Левски да върви нагоре и да постигне целта си", завърши специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Звезда на ЦСКА 1948 се закани на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички