Жереми Петрис: Научих 3 неща от Станимир Стоилов, които ми липсваха


Жереми Петрис: Научих 3 неща от Станимир Стоилов, които ми липсваха
Снимка: Levski.bg

4145 0

Десният бек на Левски Жереми Петрис се изказа много ласкаво за бившия треньор на тима Станимир Стоилов. Футболистът заяви, че той е възродил кариерата му и го е научил на три много важни неща в играта.

"Съжалявам много за напускането му. Футболът обаче е такъв. Не беше леко. И във футбола, и в живота се случват такива неща. За съжаление, случи се и с нас. Глад за футбол, желание за победа и постоянно да искам да се развивам, да вървя напред. Тези три неща научих от Станимир Стоилов, а ми липсваха", посочи французинът пред "Гонг".

Петрис благодари за думите на Стоилов, че може да се превърне във футболист от европейска класа. "Благодаря на Станимир Стоилов за думите му, а и за това, че ме доведе в Левски. Той ме откри, той възроди кариерата ми. Всичко дължа на него и ще направя всичко, за да не го разочаровам", категоричен е бекът.

"Елин Топузаков е млад треньор. Водим разговори постоянно. Говорим си за всичко. Научавам и от него нови неща. С течение на времето Топузаков също ще стане много добър треньор. Колкото до целите – да смятам, че ще се класираме в Европа", допълва френският футболист. А ето как Жереми Петрис се сбогува със Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички