Топузаков обяви от какви футболисти се нуждае и каква е главната цел на подготовката


Топузаков обяви от какви футболисти се нуждае и каква е главната цел на подготовката
Снимка: BGNES

988 0

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков разкри какви футболисти иска да привлече и каква е основната цел на подготовката.

Топчо иска да подсили състава си с няколко нови попъленения в защита, а също така и с атакуващ полузащитник.

„В защитната линия имаме няколко поста, на които искам да се подсилим. Имам нужда и от външен атакуващ полузащитник. В средата на терена имаме една стабилност. Ако може да вземем добър футболист, дори да имаме натрупване на някой пост, няма да ни притесни да го направим.“

„Изходящата селекционна политика много зависи от това каква ще бъде входящата. Аз не искам да се разделям с абсолютно никой, ако нямам по-качествен заместник. Според възможностите какво може да вземем, ще мислим относно изходящата част от селекционната ни политика“, добави треньорът на Левски.

Топузаков заяви, че чуждестранните футболисти ще пристигнат утре заради пътуванията им от по-далечни дестинации. "Имаме няколко футболисти с настинки - Георги Костадинов и Ивайло Найденов. Другите нямат оплаквания от контузии. До края на утрешния ден очаквам да се съберем в пълен състав и да започнем да тренираме“, коментира Топузаков.

Наставникът официално потвърди и раздялата с Мицански. "С Илиан Мицански се разделихме официално и окончателно. За мен като треньор никога не е стояло под въпрос дали Лукин ще остане част от отбора. Със Симон имаме разговори. Надявам се да намерим най-доброто решение и за двете страни. Тези неща не ги водя аз като разговори и преговори. Когато има нещо официално, то ще бъде съобщено“, продължи наставникът на „сините“.

„За мен най-главната цел е отборът да бъде много добре физически подготвен. Върху това ще работим от самото начало на подготовката. Трябва да бъдем на топ ниво. Във втория етап ще работим повече върху тактиката и различните схеми на игра. Дори и в контролите няма да се влияем от резултатите, а ще се стремим да усъвършенстваме това, което тренираме. Футболисти, които не са в Левски не искам да коментирам. Амаду Сукуна от утре ще бъде с нас и ще започне подготовка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички