Македонец иска да се върне в "Левски"


Македонец иска да се върне в "Левски"

1051 0

Бившият футболист на Левски Денис Махмудов също изяви желание да се върне на „Герена". Македонецът в момента е играч на втородивизионния холандски Телстар. В Ерсте дивизие за 15 двубоя той е успял да реализира три попадения. Той бе в Левски през есента на 2016 година.

Изигра общо 10 мача за тима - 8 за първенство и 2 за Купата на България. В тях той така и не успя да реализира попадение. А пристигна при сините с репутацията на голмайстор на Спарта Ротердам.

"Бях щастлив, че заиграх в Левски. Това е достатъчно популярен и голям клуб, с огромна фенска подкрепа. Когато започнах обаче, още не бях достатъчно подготвен кондиционно. Дадоха ми се достатъчно шансове, но не успях да покажа нивото и качествата, с които разполагам. След това се изгуби доверието в мен и не получих нови възможности", сподели Махмудов, цитиран от „Тема спорт”.

"Ако трябва да съм откровен, желанието ми е да се върна в клуба. Познавам се с по-голяма част от играчите, още следя резултатите и игрите на отбора", завърши Махмудов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички