Какви са целите на Левски за 2017 година?


Какви са целите на Левски за 2017 година?
Снимка: Официален сайт на Левски

1437 0

До започването на плейофите в първенството Левски трябва да е изградил стила си, да изглежда хомогенно и да бъде конкурентноспособен. Това обяви старши треньорът на „сините” Елин Топузаков.

„В този формат на Първа лига нормално е най-малкото да има голяма тръпка, голям интерес зрителски, голям заряд в тези плейофи, които предстоят. До тях имаме седем мача, в които ние трябва продължим нашата възходяща линия. Не трябва да позволяваме на преследвачите да ни доближат като точков актив, ад бъдем още по-близо до лидера, за да можем да бъдем тези плейофи наистина готови. Там всичко става. Може да се загубят много точки. Тези плейофи ще бъдат може би пикът в пролетния полусезон. Ние вече трябва да се изградили нашия стил, да изглеждаме хомогенно, да бъдем конкурентноспособни и, ако, дай Боже, имаме шанс, да се борим за първото място”, каза той пред клубната телевизия.

„На всички наши привърженици, на всички българи пожелавам най-вече да са живи и здрави. Това е най-важното. Всички семейства, всички близки на нашите футболисти, служители и ръководство да имат благоденствие и да продължим да се борим заедно и върнем Левски там където му е мястото”, завърши Елин Топузаков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички