Тонев: Може да питаме защо един съдия свири 5 мача на един отбор, но няма!


Тонев: Може да питаме защо един съдия свири 5 мача на един отбор, но няма!

1292 0

Единият от собствениците на "Левски" Иво Тонев заяви, че клубът няма да отговаря на нападки от страна на други клубове, явно визирайки изказването на боса на Лудогорец Кирил Домусчиев преди дни.

"Няма да отговаряме на нападки от собственици на други клубове. Ние ще подходим с уважение и респект към останалите клубове. Може да зададем въпрос защо съдия свири 4 или 5 мача на един отбор? Кой е печеливш от това, което се случи на нашия мач с Литекс? Няма да задаваме такива въпроси", коментира Тонев на пресконференция след заседание на УС на клуба.

"Левски се вкарва в сценарий, които не е наш. Има Господ и той вижда всичко. Левски печели, побеждава или губи по честен начин, на терена. Не приемаме внушения и коментари от хора, които не са от клуба, няма да търпим такова нещо. Трябва да се научим, че има правила и закони и те трябва да се спазват", категоричен бе той.

"От доста години и със съдействието на някои медии се създава едно напрежение между феновете на Левски и ЦСКА, кой има изгода от това", допълни шефът.

Тонев разкри, че ако "Левски" бъде върнат в турнира за Купата, заради евентуално изваждане на Литекс, "сините" ще участват с юноши в турнира.

"Не искаме да участваме по административен начин. Ако бъде взето такова решение, Левски ще играе с юношите си”, заяви той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички