Тома Даске напуска Левски, има опасност да съди клуба


Тома Даске напуска Левски, има опасност да съди клуба
Снимка: Официален сайт на Левски

1928 0

Полузащитникът Тома Даске със сигурност напуска Левски, научи SportLive от свои източници. Според някои медийни публикации Даске вече е разтрогнал договора си, но нашата медия разбра, че договорът все още не е прекратен, като се водят преговори за прекратяването му.

Причината за решението на Даске е чисто финансова - "сините" не са му изплатили възнаграждения, заради които футболистът иска да разтрогне договора си и да съди клуба. По наша информация ръководството на Левски се опитва да убеди Даске да не се стига до съд, но надеждите за това не са големи.

Даске е вторият футболист на Левски, който напуска клуба заради пари. Преди това същото стори и Ребин Сулака. Бранителят напусна "сините" преди седмица, като обеща да не съди клуба, но иска да му бъдат изплатени възнагражденията, които не е получил. В ситуацията с Даске обаче изглежда по-вероятно да се стигне до съд.

Тома Даске отнесе сериозни критики за играта си в дербито срещу ЦСКА, което "сините" загубиха с 0:2 при завръщането на феновете по трибуните. "Сините" запалянковци не останаха очаровани от представянето на Даске, като масово изразиха мнение, че футболистът не се влага за отбора и няма нужната класа, за да играе за Левски.

По-рано днес стана ясно, че президентът на Левски Наско Сираков е обещал на футболистите да изчисти всички задължения към тях до 15 май (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички