Тодоров за Ники Михайлов: Обидно е за треньора да се допусне да е в такова състояние


Тодоров за Ники Михайлов: Обидно е за треньора да се допусне да е в такова състояние

542 0

Наставникът на Левски Георги Тодоров коментира положението на Николай Михайлов в отбора. Стражът изпадна в немилост под ръководството на Петър Хубчев и отново качи килограми, които в момента опитва да свали, за да е на разположение за отбора.

"Николай Михайлов за този мач няма да попадне в групата. За другия най-вероятно ще бъде в групата. Трябва да свали още няколко килограма. За мен е обида за треньора да го допуснат по този начин. И в него има вина. Как сега да сваля килограми. То е и до отношение и до ултиматуми“, каза  Георги Тодоров.

"Проблемите са комплексни, но сега ми е най-трудният период, имало е такива и без вратари, но е било по-лесно, отколкото сега. Ние нямаме достатъчно хора да завършим първенството, не може да мислим сега за наеми. След това ще се мисли какво ще правим – всичко е свързано с финансирането на клуба, трябваше да се помисли преди това, за да не се стига до тук", допълни още той на днешната си пресконференция. А кои са най-големите трудности пред Тодоров - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама