Тодор Батков обещал на Левски 6-цифрена сума?


Тодор Батков обещал на Левски 6-цифрена сума?
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

6955 0

Финансовата криза в Левски е накарала ръководството да поиска помощ от бившия собственик на "сините" Тодор Батков и той е обещал да даде между 200 и 300 хиляди лева на клуба, пише "Мач Телеграф".

Адвокатът беше собственик на отбора в едни от най-силните моменти в историята, както в България, така и в Европа. При него, обаче, започна и финансовата криза, от която Левски не може да излезе и до ден днешен. Поради тази причина, мненията на обществото за него са на двата полюса.

Батков е признавал неколкократно, че най-голямата грешка допуснал като шеф на "сините" е именно уволнението на Станимир Стоилов като наставник, а сега е обещал на новото ръководство, че се очаква да сключи няколко сделки. Когато това се случи, ще дари безвъзмездно сумата на отбора.

Малко преди връщането си на "Герена" Стоилов отговори гневно на Тодор Батков относно призива на адвоката, в който той призова опитния специалист да се върне в отбора. Ето какво каза Мъри:

"Моето мнение от преди 13 години е, че той тогава ни излъга нас. Той е най-големият виновник Левски да стигне дотук. Нямам нужда да помага със съвети и с каквото и да е. Ако иска да помага финансово, е добре дошъл, за друго - не, благодаря. Сега сълзливи интервюта, не - нямам нужда от тях", заяви Мъри.

Междувременно феновете изкупиха билетите за Левски-Лудогорец, стадионът ще се " пръска по шефовете".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички