Тодор Батков нападна Славия и Венци Стефанов и отсече: Държавата с нищо не е помогнала на Левски


Тодор Батков нападна Славия и Венци Стефанов и отсече: Държавата с нищо не е помогнала на Левски
Снимка: БГНЕС

7331 0

Тодор Батков заяви в интервю пред "Sportal", че държавата не е помогнала с нищо на Левски и уточни, че Сектор А на "Герена" е строен върху държавна земя, а клубът е трябвало да плати 500 000 лева само за учредяване на право на строеж, за да не се минава през процедури по обществени поръчки:

"Де факто държавата с нищо не е помогнала на Левски, с нищо! Секторът е построен върху държавна земя, Левски плати 500 000 лева за учредяване правото на строеж, за да не се минава през обществена поръчка. Самият сектор е построен с борчове на клуба, да виждате някъде държавата?".

"С парите от Шампионската лига Левски построи общежитието. Като взехме клуба от Томас Лафчис, имаше дървета между пейките на стадиона, ремонтирахме всичко, после ново табло, парно, терен, 1 стотинка не е от държавата!", обяви бившият собственик на Левски и се заяде с боса на Славия Венцеслав Стефанов:

"Славия взе на караминьол най-големият частен имот, това е истината, караминьол! Венци Стефанов сигурно ще се включи да коментира сега, но това е - "Софийски имоти", тра-ла-ла, изтласка с увеличение на капитала публичното дружество и взеха 200 дка. Защо на Левски някой не даде така 200 дка?", запита Батков и "захапа" и други български отбори, начело с ЦСКА:

"Държавата строи стадионите на пловдивските отбори. Ботев Враца и Берое кой ги издържаше до съвсем скоро? Нали? ЦСКА нали ще получат сега земята като апорт, уж така говорят. До 2005 година цялата издръжка на "Армията" и базата им беше в бюджета в Министерството на отбраната - щатни служители, ток, вода. Това в Левски никога не е било", категоричен бе Тодор Батков.

В друг свой коментар Батков нападна Димитър Бербатов, заявявайки, че ЦСКА не е България (четете подробности в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички