Фурнаджиев за Левски: Бяхме свидетели на един пошъл политически цирк


Фурнаджиев за Левски: Бяхме свидетели на един пошъл политически цирк

2241 0

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев коментира събитията около Левски, като определи, че "подобен пошъл цирк" няма място във футбола. Той допълни, че Левски си има валиден лиценз и няма никакъв проблем да участва в първенството.

"Бяхме свидетели на един пошъл политически цирк, който няма място в спорта и футбола като цяло. За нас е важно клубовете да имат ясен собственик и прозрачно финансиране и тогава ще може да стартира първенството. Към момента Левски отговаря на тези условия. Тече кампания от феновете за събирането на средства за да изчистят задълженията си", заяви той пред БНТ.

Следете НА ЖИВО всичко около ситуацията с акциите на Левски.

"Нямаме информация колко са задълженията на Левски към момента.Това е работа на ръководството на клуба, допълни той. Днес има среща на работната група преди изпълкома на БФС, и там ще бъде дискутиран въпроса. Няма да каним никой от Левски, за да решим какво ще правим. Но към момента Левски има валиден лиценз, каза още Фурнаджиев. Ако по време на мачовете Левски фалира? Няма как да влезем във всички възможни хипотези. Не мисля, че Левски ще фалира. Клубът има много голяма фенска маса, която няма да го допусне", допълни още вицепрезидентът на БФС.

А защо бившият собственик на Левски Тодор Батков е останал разочарован от Васил Божков и какво смята, че е трябвало да направи - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички