Станимир Стоилов наруши мълчанието и коментира информациите за Ботев Пловдив


Станимир Стоилов наруши мълчанието и коментира информациите за Ботев Пловдив
Снимка: levski.bg

12065 0

Доскорошният наставник на Левски Станимир Стоилов наруши мълчанието и даде кратък коментар относно появилата се инфромация, че е бил поканен да поеме Ботев Пловдив. 

Има ли шанс отново да поеме Ботев Пд?

"Всеки ден пишат нещо за мен. В момента съм в отпуска и не искам да коментирам нищо, свързано с работа", заяви той пред PlovdivDerby.

"Да, гледах откриващия мач на Колежа. Всичко беше прекрасно и много хубаво. Стадионът е много красив", допълни Мъри пред пловдивското издание.

Пловдивчани записаха 8 победи, 5 равенства и цели 15 загуби през настоящата кампания. Последната такава бе от Левски с 0:1 при дългоочакваното откриване на стадион "Христо Ботев". Малко след това последвало и обаждането на бившия наставник на "сините".

Първият му престой на "Христо Ботев"

Припомняме ви, че Станимир Стоилов бе част от Ботев Пд, точно когато се проектираха стадион Христо Ботев и базата в Коматево. Специалистът взе дейно участие при направата на идейния проект, като даваше съвети за разположение на помещенията, така че те да са удобни за ползване от футболисти и спортно-технически щаб.

Стоилов от своя страна е добре запознат с "жълто-черната" идея. Той ръководи тима между 2013 и 2014 г., извеждайки го до финал за Купата на България, който обаче беше загубен с 0:1 от Лудогорец.  Сериозен интерес към него има и южната ни съседка Гърция, за какъвто самият той призна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички