Ето кога УЕФА ще вземе решение дали да се преиграе Левски - Хамрун


Ето кога УЕФА ще вземе решение дали да се преиграе Левски - Хамрун
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3153 0

Европейската футболна централа УЕФА ще разгледа искането на Левски за преиграване на реванша срещу Хамрун Спартанс във вторник - 16 август. "Сините" подадоха жалба до УЕФА заради грубо нарушаване на правилника при втория гол на Хамрун.

Малтийското издание Times of Malta се позовава на свои източници в клуба на Хамрун, откъдето са разкрили, че от УЕФА са посочили 16 август като дата, на която ще бъде разгледана жалбата на "сините". В същия ден ще се вземе и окончателно решение, което да бъде и официално обявено.

Твърдението на Левски е, че реферът от Румъния Ищван Ковач е допуснал техническа грешка на правилата, но по-скоро тя ще бъде счетена за съдийска грешка и единствено ще има наказание за Ковач. Техническа грешка на правилника би бил гол директно от непряк свободен удар или ако даден отбор играе с 12 футболисти на терена.

Делегат на УЕФА е дал почти никакви шансове за това жалбата на Левски да бъде уважена. Това означава, че преиграване на мача едва ли ще има. Очаква се решението да бъде известно в следобедните часове на вторник.

Още новини за Левски четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички