Свързани с ЦСКА и Левски клубове "крадат" голяма трансферна цел на "сините"?


Свързани с ЦСКА и Левски клубове "крадат" голяма трансферна цел на "сините"?
Снимка: Levski.bg

5249 0

Трудните задачи пред ръководството и спортно-техническия щаб на Левски не спират, а дори стават повече с наближаването на зимния трансферен прозорец.

Сериозен интерес

Наскоро стана ясна една от целите на "сините". Тя е нападателят на Хебър Георги Николов. 21-годишният младежки национал впечатлява с изявите си и попадна в радарите на родния гранд.

Изглежда обаче тимът от "Герена" не е единственият, чието внимание нападателят успя да привлече. Два чуждестранни клуба, които са свързани с българския футбол, са изпратили скаути да изледят изкъсо младока.

Кои са те?

Бившият тим на бившия наставник на ЦСКА Саша Илич - Чукарички, проявява интерес към офанзивния състезател. Наред с него, руският Ростов, в който преди време се подвизаваха две от звездите на "червени" и "сини" - Али Соу и Ивелин Попов, също е в играта.

И двата клуба са готови да изпратят официални оферти за правата на Николов, когото следят от известно време. Младежкият национал се разписа за пореден път при загубата от ЦСКА 1948, изравнявайки Антоан Бароан на върха в класацията за голмайстори на Първа лига, делейки по 8 попадения. Твърди се също, че Ботев Пловдив, ЦСКА 1948 и дори ЦСКА имат интерес към Николов.

А какво е нещото, което Николай Костов поиска от Наско Сираков за зимния трансферен прозорец?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички