На финалната права: Билал Бари на преглед във Франция, целта е зимната подготовка с Левски


На финалната права: Билал Бари на преглед във Франция, целта е зимната подготовка с Левски
Снимка: Lap.bg

2125 0

Мароканският нападател на Левски Билал Бари е все по-близо до завръщане на терена и очаква да получи добри новини. Той вече тренира почти на пълни обороти със съотборниците си, като в същото време продължава да минава и допълнителни процедури за възстановяването му.

В очакване на "зелена светлина" за игра

В следващите седмици един от любимците на феновете ще пътува до Франция. Там ще премине контролни прегледи, които трябва да потвърдят прогреса, който е постигнал, информира "Тема спорт".

Припомняме, че Бари не е играл от началото на септември миналата година, когато получи контузия в навечерието на дербито с ЦСКА. След това той претърпя няколко операции, които бавеха завръщането му. На "Герена" обаче са уверени, че то най-накрая ще се състои, като плановете са мароканецът да се включи наравно със съотборниците си при старта на зимната подготовка на Левски.

През пролетта той ще се конкурира за позицията на върха на атака с Рикардиньо. Не е изключено "сините" да привлекат още един централен нападател. А един от големите таланти в школата на Левски е отишъл на проби в тим от Западна Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички