Строг Станимир Стоилов посочи кои нямат място в състава на Левски и отсече: Оставаше и днес да не спечелим


Строг Станимир Стоилов посочи кои нямат място в състава на Левски и отсече: Оставаше и днес да не спечелим
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4490 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след победата на неговия отбор над Хебър в Пазарджик с 2:0. С успеха бе сложен край и на кошмарната серия от 11 поредни мача без победа за "сините" в Първа лига.

Специалистът остана доволен от 3-те точки, но нееднократно призна, че иска по-добра игра от неговия отбор. Той отново сподели и факта, че тимът има проблеми да реализира положенията, които създава.

"Доволен съм, че спечелихме 3-те точки. За играта - смятам, че можем по-добре. С оглед на класата на двата отбора, трябваше да бъдем по-убедителни. Трябва да играем много по-добре, въпреки че Хебър нямаше положения пред вратата ни. Още през първото полувреме - трябваше да завършим много по-добре положенията си. Малко ни липсваше и динамиката" - започна Мъри пред "Диема спорт".

Впоследстиве наставникът подчерта далеч по-доброто представяне на отбора в отбрана в последните мачове, като според него това е една от причините за подобрената игра. Той подчерта, че "който не играе отговорно в защита, не може да попада в основния състав".

В Левски няма място за тези, които не са отговорни в защита

"Общо взето, за да продължаваме да побеждаваме, основната задача на всички е да играят добре във фаза в защита. Без нея трудно ще постигаме успехи, не сме отбор, който да вкарва по 10 гола, за да можем да допускаме. На такъв тежък терен всяка грешка, която допускаш пред вратата, може да се окаже фатална. Справихме се добре. Който не играе отговорно в защита, не може да попада в основния състав. Оставаше и днес да не спечелим, беше видима разликата в класите, имаме много по-добър отбор от Хебър. Пожелавам на Хебър да играе по-добре и да се спаси. Имаше хубава футболна атмосфера днес.

Задачата на Рикардиньо е да бележи, а на отбора да създава положения. Рикардиньо е силен в наказателното поле. Имахме още ситуации, които трябваше да вкара. Основно подобрихме играта в защита в последните мачове.

Левски трябва да продължи да играе по-добре, да вдига нивото и класата и да побеждава. С една победа не можем да кажем, че сме си свършили работата. Виждам един отбор на Враца, който играе много силно. Очаквам труден двубой за нашия отбор" - сподели още Мъри.

Вижте как Левски прекрати серията от 11 мача без победа чрез дебютните попадения на Рикардиньо (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички