Стойчо Стоев връчи ултиматум на Луис Педро


Стойчо Стоев връчи ултиматум на Луис Педро
Снимка: Иван Йочев

1368 0

Холандското крило на "Левски" Луис Педро е получил ултиматум от треньора Стойчо Стоев. Причината е, че играчът загърбва задачите си в дефанзивен план, а се задоволява само с представянето си в атака, пише "Тема Спорт".

Педро е един от най-бързите и остри футболисти на "сините", но доста често се отнася пренебрежително към разпорежданията да се прибира в собствената половина и да помага на крайния защитник зад себе си. Заради това е получил и забележка от Стойчо Стоев.

"Треньорът помага на всеки играч. Но по принцип има неща, които трябва да са изградени във футболист на тази възраст. В това отношение на мен ми е малко трудно да работя с играч, който е на 23-24 години и трябва да е изграден. Стреми се, но някои неща може би са изпуснати. Понякога се чудеше какво толкова искам от него, след като вече е направил един-два пробива. Започва да осъзнава, че не е достатъчно да си ефективен във фаза атака, но трябва да си вършиш работата и в дефанзивен план", посочи специалистът по негов адрес.

През пролетта за местата на двата фланга на нападението Стоев ще избира измежду трима футболисти - Луис Педро, Либан Абди и Божидар Краев. Последният, макар и 17-годишен, се понрави с изявите си по време на контролите. Либан Абди пък бе взет под наем от турския Ризеспор до края на първенството. Сомалиецът взе участие в три спаринга, като отбеляза едно попадение при равенството 3:3 с украинския Карпати Лвов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички