Ще се сдобие ли "Левски" с конкурент за Домовчийски?


Ще се сдобие ли "Левски" с конкурент за Домовчийски?

1672 0

В началото на предсезонната подготовка на "Левски" Валери Домовчийски беше в списъка на Георги Иванов - Гонзо с ненужни футболисти, а трансферът му изглеждаше почти сигурен. Не липсваше и интерес към него, като той можеше да бъде пратен в Македония.

Това беше в началото на януари, но Домовчийски извоюва мястото си в "Левски" с 10 гола и много добра игра в контролите. Нападателят показа отлично движение по терена, подобрена игра с глава, пресираше противниковите защитници и приносът му за възхода в играта е голям.

Той обаче е без конкуренция и ръководството на "Левски" дълго се бавеше с привличането на играч, който да помага и конкурира Домовчийски за титулярното място в нападението.

Нападател обаче по всяка вероятност ще дойде и това е така желаният Лукаш Гикиевич от състава на АЕЛ (Лимасол). Нападателят е все по-близо до "Левски", въпреки че така и не се появи по време на лагера в Турция.

Гикиевич се оказа, че вече е разтрогнал договора си с бившия клуб на Ивайло Петев на 7-и февруари, а оттогава е в контакт с представители на "сините".

Днес пък "Левски" се прибра от Анталия, а треньорът Стойчо Стоев недвузначно заяви, че се надява да представи нов нападател в неделя, когато ще се проведе баскетболното шоу в полза на БК "Левски". То ще бъде използвано и за представяне на футболния тим пред феновете.

Очаква се над 8000 души да присъстват в залата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички