Стойчо Стоев: Надявам се Ивайло Стоянов да толерира футбола, не да пречи!


Стойчо Стоев: Надявам се Ивайло Стоянов да толерира футбола, не да пречи!

1203 0

Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев разкри, че в отбора няма напрежение преди важния мач с Лудогорец утре. Специалистът разкри, че очаква публиката на "сините" да им даде криле, макар и да не очаква, че тя ще стресне съперника.

"Като настроение, нормално е, добро е. Очаквам доста сериозен мач. Срещат се два добри отбора. Един 4-годишен шампион и водачът в класирането. Стадионът ще бъде пълен, това ще предразположи отборите към качествен футбол", коментира Стоев преди двубоя.

"Публиката е допълнителен мотиватор за отбора-домакин, тоест за нас. Лудогорец е свикнал да играе пред много публика в Европа, това няма да им се отрази. За нас обаче е важен момент, публиката ти дава криле. Най-големият плюс за нас ще бъде публиката. Когато 12-13 хиляди те подкрепят – няма как да не е помощ. Всеки мач е различен и срещу Литекс допуснахме гол, по-важно е да вкараме с един повече от противника“, посочи треньорът на "сините".

Той отрече в отбора му да има напрежение. "Няма напрежение, спокойни са играчите. Няма от какво да има допълнително напрежение. В Левски е напълно нормално да си първи. Това не би трябвало да им се отразява. Може би няма фаворит в тази среща. И двата отбора са качествени. Нито един от двата отбора не може да излезе с мисълта, че е по-добър от другия. Не мога да кажа дали има повече напрежение в Лудогорец, но при нас няма", заяви той, а относно състава за мача каза: "Наясно съм със състава, утре ще го видите".

Стоев коментира и назначението на рефера Ивайло Стоянов за дербито. "Винаги съм казвал, че съдиите би трябвало да толерират футбола, да помагат на футбола, а не да пречат. Надявам се и утре да бъде така. Не коментирам декларацията на феновете ни за Ивайло Стоянов. Аз не съм регулаторен орган да изисквам, но трябва съдиите да бъде безпристрастни", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички