Стоев: И след неделя ще е рано да се говори за "синя" титла, но...


Стоев: И след неделя ще е рано да се говори за "синя" титла, но...

1029 0

Старши треньорът на "Левски" Стойчо Стоев остава умерен оптимист за шансовете на отбора да се пребори за титлата. Наставникът на "сините" уважи учредяването на нов фенклуб на отбора и сподели, че от известно време усеща уважението на привържениците към него и към тима.

"Всеки мач си е различен, сподели той очакванията си от дербито с Лудогорец пред Канал 3. - Това, че победихме Лудогорец предния път, няма нищо общо. Срещаме най-добрия отбор в България. Самият факт, че са шампиони 4 пъти, е показателен. Ясно е, че в момента имат някакъв проблем. Очаквам хубав мач, защото и двата отбора играят добър футбол. Тези 90 минути ще бъдат изпълнени с много емоции".

"Дори и след неделя ще е рано да се говори за титла. Всеки тим може да поднесе изненада на водещите в момента състави на България. Първенството ще бъде оспорвано до пролетта. Надявам се ние да сме сред отборите, които да се борят за титлата. Не съм очаквал да сме лидери, в интерес на истината. Започнахме трудно през лятото, по ред причини. Постепенно отборът започна да се стикова, привлякоха се не лоши играчи и тимът ни започна да играе приятен футбол. Не е гаранция, че постоянно ще побеждаваме, но тимът ни има някаква физиономия, а това води все повече хора, обичащи отбора", сподели Стоев.

Той разкри, че Деян Иванов едва ли ще играе повече до края на сезона. "Или, ако може, то ще бъде в края. Травмата му е тежка, но най-важното е той да оздравее напълно, защото влиза в моите планове, а и в тези на клуба", заяви той.

"Левски" със сигурност ще търси нов централен защитник, защото "само двама са прекалено малко", разкри още треньорът.

Относно слуховете за разрив между него и нападателя на "сините" Атанас Курдов Стоев бе категоричен: "Няма разрив в отношенията между мен и него. Аз съм от търпеливите хора, които не се отказват след няколко неудачни мача. Той има моето доверие и се надявам да бъде адекватен спрямо това".

А Илия Димитров, който вкара на Юргорден за 2:2, още не е готов да играе за първия тим. "Но има качества и бъдеще. Ако продължава така, определено ще бъде един от нападателите на отбора", сигурен е специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички