"Левски" с призив към феновете преди дербито


"Левски" с призив към феновете преди дербито

751 0

Ръководството на "Левски" призова феновете да дойдат по-рано на стадиона преди дербито с Лудогорец в неделя. От „синия“ клуб се притесняват, че може да се получат струпвания и опашки пред входовете.

„Уважаеми фенове, поради големия интерес към двубоя между Левски и Лудогорец тази неделя, 18.10, и с оглед на това да не се получава струпване пред пропусквателните пунктове, призоваваме всички привърженици, които вече са си закупили билети, да дойдат по-рано на стадиона и да се насочват към входовете, които са оказани на техните пропуски“, гласи официалното съобщение на "синия" клуб.

"За придружителите и лицата под 14 години предлагаме за ваше улеснение да изтеглите, разпечатате и попълните предварително необходимата декларация (Може да го изтеглите от ТУК:http://levski.bg/img/dec.docx)“, се казва още в обръщението към запалянковците.

„Привържениците, които все още не са се сдобили с билет, на разположение са последни бройки за сектор „В” в цялата мрежа на Ticketpro и такива за сектор „Г”, които се продават само в клубния магазин на ПФК Левски на улица „Тодорини кукли” 47, който днес ще работи между 10:00 и 16:00 часа“, завършват от клуба..

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички