Стойчо е доволен: Играем със самочувствие


Стойчо е доволен: Играем със самочувствие
Снимка: БГНЕС

815 0

Развиваме се. Имаме по-голямо самочувствие, по-голямо спокойствие. Самите футболисти са по уверени, обяви доволният тренор на "Левски" Стойчо Стоев след успеха с 2:0 срещу Монтана.

"Нормално е да съм доволен. Знаехме, че ще бъде труден мач. Тревната настилка дава едно равенство в игрови план. Малко трудно е на този терен, но се справихме. Винаги, когато вкараш гол в последните минути е много важно, най-вече от психологическа гледна точка. През втората част излизаш с гол преднина. След почивката имаше леко подценяване заради гола. Казах им, че трябва да вкараме втори, за да има някакво успокоение. След втория гол обаче бях сигурен, че ще спечелим“, коментира още Стоев.

„Общо взето халфовете и защитниците вкарват головете засега. Диаби се стара. Беше подвижен. С неговото движение освобождаваше пространства за Бедеоя. Няма как да съм недоволен, но трябва да усъвършенства успеваемостта пред гола“, продължи специалистът.

„Нормално е, когато си на първо място всеки мач да е труден. Трябва да излизаме във всеки мач за победа и с игрови действия да я постигаме“, каза още той.

Стоев коментира и дали в клуба вече работят по зимната селекция на отбора.

„Естествено. Наблюдаваме дадени футболисти. Скаутите ни ще ги гледат и на място, за да видим дали ще ни свършат работа. Надявам се и и финансово да имаме възможност да ги вземем, ако ги харесаме“, допълни Стойчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички