Курдов оглавява списъка с издънките на "Герена"


Курдов оглавява списъка с издънките на "Герена"

986 0

Атанас Курдов оглавява черния списък на играчите, които ще бъдат освободени от "Левски" през зимата. Формата и играта на нападателя са незадоволителни, въпреки че в последния месец и половина отношението му към тренировъчния процес се е подобрило значително.

Курдов все още няма отбелязан гол за "сините" в официален мач, което най-много натежава за присъдата му, която ще му бъде издадена от шефовете на клуба, пише "7 дни спорт". Наско има 8 мача зад гърба си с екипа на Левски - 7 за първенството и 1 за Купата на България. Той обаче така и не може да влезе в ролята на голмайстор и дори бе заменен от Умар Диаби на върха на атаката.

На "Герена" вече губят доверие в Курдов и в неговите сили да излезе от тази дупка, в която е попаднал. Според запознати спортно-техническият щаб вярва, че Наско има качества да води атаката на Левски, но проблемът му е чисто психологически.

До края на есенния дял на първенството остават 5 кръга, в които Курдов ще получи равен шанс с Диаби. Треньорският щаб все още не е отписал напълно нападателя от сметките за пролетния полусезон, но ако Наско не започне да вкарва, на "Герена" ще бъдат принудени да го разкарат през януари. 

Курдов подписа договор за 2 години с Левски през юли, но пропусна първите 4 кръга в първенството заради проблеми с картотеката. Неприятностите за него продължиха и след това, когато имаше проблеми с поведението. Ако не започне да вкарва и да оправдава доверието, което му гласуват, мечтата на Курдов в Левски ще приключи много бързо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички