Стоянович призна за раздяла с един играч и към кои има оферти


Стоянович призна за раздяла с един играч и към кои има оферти
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1678 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори за подготовката, която очаква "сините", както и какви нови попълнения очаква. Той сподели, че е разбрал за радялата с Орлин Старокин, но не знае подробности, както и че има различни опции за Найджъл Робърта и Паулиньо.

"Ще направим план за подготовка, ще видим какви евентуални нови попълнения ще има. Има оферта за Найджъл Робърта, но не е конкретна, тъй като няма финансови условия. Паулиньо има различни опции, но ще видим какво ще стане".

На шести януари събираме отбора. Ще минем медицински прегледи и след това започваме тренировки. Надявам се да имаме нови футболисти. Тъй като те трябва да се включат от първия ден на подготовката. Не сме говорили с Милош Цветкович. Имаме бюджет и ще се съобразим с него. Трябват ни футболисти в защита, крайни бранители. Ще ни е нужна и дълга резервна скамейка", сподели Стоянович. 

"Ще видим с колко футболисти ще се разделим. Има футболисти, които имат договори и не може толкова лесно да се разделим. Всичко е свързано с пари. И пристигането на играчи, и тяхното напускане. Мисля, че футболистите са получили заплати. Орлин Старокин не беше тук. Имам информация, че клубът се е разделил с него", като допълни, че все още не може да обещае нищо на феновете.

А какво каза вратарят Николай Михайлов след мача с ЦСКА - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички