Ники Михайлов: Измъчихме се взаимно с феновете


Ники Михайлов: Измъчихме се взаимно с феновете
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2341 0

Вратарят на Левски Николай Михайлов коментира загубата на неговия отбор от ЦСКА в голямото дерби на Първа лига. Михайлов, който спаси дузпа в мача, заяви, че не е успял да спази обещанието си към феновете да вземат нещо от срещата.

„Имахме нашите шансове. Не започнахме мача добре, оставихме ги да направят няколко добри атаки. Бяха доста опасни при статичните положения. Най ме е яд колко юноши играха. Виждате нашата селекция, виждате тяхната. Обещах на нашите фенове да направим всичко възможно да вземем нещо от мача, не успяхме. Измъчихме се взаимно и за жалост не взехме днес нищо", заяви Михайлов.

„Подут ми е глезена, но няма как да оставя отбора. Капитан съм, а това щеше да е най-лесното нещо на света. На полувремето бихме инжекции, дано да не е сериозно. Мисля, че голям процент от тях се раздадоха на максимум, но не взехме нищо от мача.

Славиша Стоянович е специалист и знае кои постове трябва да се подобрят. Мисля, че те вече са се спрели на конкретни играчи. Утре ще имаме среща с кой продължаваме и с кой не. Тежка година за Левски като клуб, пандемията също така и се надявам новата 2021-а да е по-добра за всички. Нека бъдем здрави и да бъде по-добре за клуба и хората", добави още стражът.

Коментарът на Бруно Акрапович за срещата - четете тук

Коментарът на Славиша Стоянович за срещата - четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички