Стоянович пожела среща с ръководството, готов е да напусне Левски


Стоянович пожела среща с ръководството, готов е да напусне Левски
Снимка: БГНЕС

3300 0

Отборът на Левски претърпя загуба в Стара Загора от Берое с 2:1 в мач от Първа лига. По този начин "сините" се отдалечават от Лудогорец и ЦСКА, които са с мач по-малко.

След края на срещата треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви, че в клуба има нужда от български играчи, които знаят какво е Левски. Специалистът заяви, че ще иска среща с ръководството и е готов да поеме последствията от слабите резултати напоследък.

"Разочаровани сме. Всичко, което се случи през последния месец и половина показваше какво ще се случи. Имаше играчи, които не проведоха подготовка. Имаше контузени. Нямаха нужната физическа подготовка.

Днес изравнихме, имахме идея да вкараме втори гол, но допуснахме такъв след минута. Не може такава липса на концентрация. Но това не ми е алиби. Няма да се оправдавам. Аз съм треньор, който има отговорност и знам какво се иска. 

На среща с ръководството ще видим защо се стигна дотук. Ще поговорим какво мислят и каква отговорност ще поема.

Не търся грешки в другите. Не търся алиби, че не успях да проведа подготовка или не привлякохме играчите, които исках. Не можах да намеря оптималните 11, не изградих стил.

Ние сме видимо уморени, не сме свежи. Няма бърз преход, нямаме съмочувствие. Това, което демонстрирахме преди. Ние сме Левски и трябва да намерим решение. Длъжни сме да го няправим заради феновете. Утре ще бъде завършен анализът и тогава ще мога да кажа на всички. Когато избираш футболисти, трябва да го правиш и по качества, и по характер.

Ще видим какво ще се случи утре. Каква отговорност ще се поеме. И след това да мислим кои футболисти ще бъдат привлечени. Имам забележки към някои футболисти. Ситуацията не е приятна за мен и феновете, ще видим в следващите дни какво ще се случи. Трябва искрено да погледнем на ситуацията. Имам достойнство и ако грешките са в мен, ще поема отговорност.

Има нужда от спортен директор, но не съм тук да правя революция или реорганизация. Аз съм треньор и работата ми е на терена. Трябва да видим каква ще е философията за втория дял на шампионата и да продължаваме напред. Малко по-късно треньорът на сините добави: "Отборът на Левски трябва да има много български играчи. Това е моята философия. Играчите трябва да чувстват какво е Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички