Треньорът на Берое: Искахме да объркаме Левски


Треньорът на Берое: Искахме да объркаме Левски
Снимка: БГНЕС

1867 0

Старши треньорът на Берое Александър Томаш остана доволен от победата на неговия отбор над Левски. Той сподели, че първоначалната цел на тима е била да обърка изцяло състава на Левски, с което и да стигнат до крайния успех.

"Изцяло искахме да объркаме Левски. Играхме без типични крила. Изкарахме крайните ни защитници напред. Имаше технически брак в някои ситуации. Всяка една приказка за Камбуров е излишна. Характерът го води до това да бъде всеотдаен. Той няма пропусната тренировка, откакто е в Берое", коментира Томаш.

"Начинът му на хранене и физическа подготовка… Но не е само Камбуров, искам да отлича всеки. В много мачове ни липсваше късмет. Днес характерът на собствениците и феновете, които стоят зад този отбор, направиха така, че резултатът да дойде. Имахме късмет да реализираме веднага след гола на Обертан. Левски беше стандартен", добави още треньорът на Берое.

Междувременно голмайсторът на Берое Мартин Камбуров, за когото това бе 16-о попадение във вратата на "сините", сподели, че "не му е фиксидея да бележи на Левски". Вижте какво още каза той в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички