Стоилов посочи колко време ще отсъства Билал Бари и защо преподписаха с Петрис


Стоилов посочи колко време ще отсъства Билал Бари и защо преподписаха с Петрис
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5005 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов обяви колко време според него ще отсъства нападателят на тима Билал Бари, който претърпя операция. Специалистът обясни и защо клубът е подписал нов договор със защитника Жереми Петрис. Стоилов говори преди гостуването на "сините" на Берое в Стара Загора в понеделник.

"За съжаление, един от основните ни играчи изпадна за дълъг период от време. Между шест и десет месеца според мен ще се възстановява. Няма да е по-малко от шест, след първите 4-5 седмици докторите ще бъдат по-конкретни. И отборът, и Билал съжаляват, че не може да бъде на мачовете и да подкрепя отбора. Докторите, както и аз, комуникираме с него.

В момента, в който може да започне възстановяване, ще се присъедини към нас. За съжаление, не можем да го използваме. Беше изключително полезен с движението си, динамиката, настроението, което създаваше когато беше на терена", заяви треньорът пред медиите.

"Доволни сме на този етап от Жереми Петрис. Има доста неща, които да подобри, но с оглед на бързото привличане успя да се адаптира за кратко време с нашия стил. Да, има доста неща, които трябва да подобри, но ние затова сме тук, треньорите", разясни той.

"В момента мислим изцяло за първенството, тече и гледане на играчи, но всичко зависи от финансовите ни възможности. Илиян Стефанов, Ивелин Попов и Марин Петков се стараят на позицията централен нападател - до Нова година няма какво да направим", каза още Стоилов. А ето какво каза той за самия мач с Берое. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички