Станимир Стоилов при нови собственици на "Герена": Аз подавам оставка, а те ще преценят


Станимир Стоилов при нови собственици на "Герена": Аз подавам оставка, а те ще преценят
Снимка: Levski.bg

4287 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде интервю пред "Bgonair", в което заяви, че дължи почти всичко от футбола на клуба и че за него той означава честност и вяра:

"Дължа почти всичко от футбола на Левски, разви ме като играч, като треньор после. Левски е основата на моята футболна кариера. За мен означава честност и вяра. Трябва да се спазват заветите на Апостола. Няма бедни и богати левскари, няма по-малки и по-големи левскари, всички са еднакво левскари", каза той за рубриката "Златните".

Мъри говори и за призивите на "сините" за рокади в БФС: "Левски иска промени в начина на отношение към футбола изобщо. Искаме отношението да е еднакво и да създадат още по-строги правила за управление. Нека да има честен конгрес!".

Стоилов за пореден път потвърди, че ще подаде оставка, ако на "Герена" пристигнат нови собственици, а решението дали ще продължи да бъде начело на тима ще бъде взето от тях:

"Не се отказвам от нищо. Ако искат да правят нова приказка и ни поканят и имат нужда от нас, ще продължим. Левски е моят клуб, на който аз съм фен и под никаква форма не желая да го поставям под някакво напрежение, ако има нови инвеститори или собственици, с моето присъствие да се чувстват ангажирани, че трябва да продължа - аз подавам оставка, а те ще преценят дали ще се договорим за начина на работа. За мен е важно Левски да бъде спасен", категоричен бе 55-годишният наставник.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В Левски имат само един казус за решаване до края на 2022 година - договорът на основен футболист изтича!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички