Мъри: Левски ще бъде на дъното, докато не плати на НАП


Мъри: Левски ще бъде на дъното, докато не плати на НАП
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3160 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред подкаста Gourmet Football по темата за сдружението "Левски на левскарите". Той разкри, че "синьото" общество върви по правилния път, но задължително трябва да се покрият дълговете към НАП. 

Ето какво заяви Стоилов:

"Аз съм яростен поддръжник и съм член на сдружението "Левски на левскарите". Това се отнася и за по-голям кръг от моето семейство. Това показва повече, отколкото да коментирам и говоря за него. Най-важното е, че вярвам, че това е истинско.

Когато стартирахме спасяването на Левски спортно-технически, ръководителите на клуба и феновете стигнахме до извода, че това е едно добро начинание, с което да има финансова стабилност. Има подводни камъни, с които се срещаме и негативизъм от изминалите години. Затова всички застанахме с лицата си и призоваваме всички, които имат въпроси да седнем и да коментираме. Очи в очи да се срещнем, защото може и ние да грешим някъде и да подобрим това.

Но не приемам под никаква форма скрит негативизъм към "Левски на левскарите". Още повече ми хареса, че средствата, които ще влизат в сдружението, ще обслужват дълговете ни към НАП. Левски не може да е длъжник на никого – държава, частни лица или фирми.

Клубът се справя с изчистването на дълговете и ако успеем с привържениците да обслужим и тези към НАП, Левски се изкачва по стълбицата нагоре. Дотогава клубът ще стои на дъното и не може да се изправи. Без значение дали ще постигнем спортно-технически успехи, ако не го изчистим от тези ангажименти, не може да се изкачи нагоре", коментира Стоилов.

Вижте кой ключов играч на "сините" ще пропусне домакинството на ПАОК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички