Стоилов: Не съм си оттеглил искането за оставката на Папазов, да си гледа баскетбола


Стоилов: Не съм си оттеглил искането за оставката на Папазов, да си гледа баскетбола
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1655 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов не е оттеглил искането си за оставката на Константин Папазов. На пресконференцията си преди мача с Арда той посочи, че Папазов е по-добре да си гледа баскетбола, а не да се бърка във футбола.

"За да приключим темата веднъж завинаги, не съм си оттеглил искането за оставка на Константин Папазов. Мога да кажа, че през тези години често е бил съветник и управляващ. Римската империя и Левски паднаха заради управление", каза Мъри пред журналистите. 

"Тези пари, които върна, са 5% от това, което е загубил. Да се занимава с баскетбол. Все едно аз да му казвам какво да прави с баскетбола. Идва малко too much. В клуба е бил финансов бардак. Изплащаме дългове, които са били с години наред. Казал съм си мнението, това е моята истина. Футболът на Папазов не му е силата", допълни Стоилов.

"Наследихме клуб, който беше пред всякакъв фалит. Лесно се чука в интернет и се проверява какво е било преди. Винаги съм вярвал във футболен клуб Левски и симбиозата между фенове и отбор. Вярвам и в треньорската работа", заяви още наставникът на "сините". По-рано днес Папазов изрази надежда да оправят отношенията си с Мъри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички